Ce inseamna de fapt expresia biblica "Eu sunt Calea, Adevarul si Viata". De ce avem nevoie pentru a putea trece cu bine peste toate incercarile - explicatia preotilor

Sursa: Adevarul
Vineri, 08 Mai 2015, ora 02:02
218 citiri
Prin versetul, "Eu sunt Calea, Adevarul si Viata" Mantuitorul ne invata sa-l urmam si sa implinim in viata sa de zi cu zi invatatura sa.
Calea este insusi Iisus
Iisus Hristos se identifica cu calea spre imparatia lui Dumnezeu. Prin invatatura sa si implinirea poruncilor dumnezeiesti, asa cum reiese din Evanghelie, se spune ca suntem iluminati si avem descoperita calea spre imparatia lui Dumnezeu.
"Mantuitorul s-a intrupat de la Duhul Sfant si din Fecioara Maria din iubire fata de neamul omenesc, ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.