Cersetorul Begu, campionul amenzilor. El datoreaza bugetului Primariei Focsani 360.000 de lei, dar municipalitatea poate recupera cel mult praful de pe toba

Sursa: Adevarul
Marti, 07 Aprilie 2015, ora 19:59
42 citiri
Focsaneanul Marian Begu, cunoscut cersetor in Bucuresti de mai bine de 25 de ani, datoreaza bugetului Primariei Focsani suma de 360.000 de lei.

Banii reprezinta amenzile pe care acesta le primeste aproape zilnic la metroul bucurestean, de la politia locala, pentru practicarea cersetoriei.
Desi Begu nu a mai venit de un sfert de secol in Focsani, politistii din Bucuresti au trimis la Primaria Focsani sarcina de a recupera banii datorati de el, pentru ca acesta figureaza cu domiciliul in orasul ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.