Cristi Irimia, consilier judetean: "Gropile de pe strada primarului Misaila au fost astupate inca de acum o luna. Ceilalti focsaneni, pusi sa astepte"

Miercuri, 24 Mai 2017, ora 07:01
53 citiri
"Primarul Cristi Misaila trebuie sa ofere urgent explicatii focsanenilor cu privire la faptul ca gropile de pe strada care duce la blocul in care locuieste au fost acoperite cu beton si asfalt inca de acum o luna si ceva (13 - 14 aprilie), in vreme ce gropile de pe alte strazi din urbe dau, in continuare, mari batai de cap soferilor. Este inadmisibil sa existe tratament preferential. Dimpotriva. Primarul ar trebui sa se ocupe de problemele focsanenilor pe care se lauda ca-i reprezinta si nu sa ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.