Cu cine vrea ministrul Educatiei sa-i inlocuiasca pe inspectorii generali scolari demisi prin fax. Liviu Pop le-a pus la dispozitie pretendentilor mail-ul si fax-ul

Sursa: Adevarul
Luni, 21 August 2017, ora 16:59
67 citiri
Cei interesati de obtinerea acestui post, dar si pentru postul de inspector general adjunct, au la dispozitie mai putin de doua zile.
Dupa ce a demis 13 inspectori scolari generali din tara, ministrul Educatiei, Liviu Pop, se grabeste sa le gaseasca inlocuitori.
Iar recrutarea se face doar pe baza de scrisoare de intentie si cv, dupa cum se precizeaza intr-un comunicat al Ministerului Educatiei.
"Ministerul Educatiei Nationale anunta organizarea selectiei cadrelor didactice in vederea ocuparii, ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.