Culmea nesimtirii. Un edil ramas fara mandat dupa ce a primit inchisoare cu suspendare s-a intors in institutie pe post de consilier al primarului interimar

Sursa: Adevarul
Marti, 09 Februarie 2016, ora 14:53
106 citiri
Neculai Ionescu a fost primar al comunei Homocea din anul 2004 pana pe 26 ianuarie 2016, cand prefectul de Vrancea a emis un ordin de incetare a mandatului sau.
Decizia a fost luat dupa ce in decembrie 2015 edilul a fost condamnat definitiv la zece luni de inchisoare cu suspendare pentru instigare la fals in inscrisuri oficiale si uz de fals.
Lui Ionescu, care este membru al Partidului National Liberal, nu i-a luat decat foarte putin timp sa se intoarca in primaria pe care a pastorit-o timp de ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.