Cum au trecut romanii peste marea criza mondiala din anii '30. Somajul a capatat proportii dramatice, taierile de pensii si salarii au dus la violente si la sinucideri

Sursa: Adevarul
Vineri, 29 Mai 2015, ora 02:01
95 citiri
Tarile lumii abia incepusera sa se puna pe picioare dupa Primul Razboi Mondial cand a izbucnit criza care a lovit foarte puternic in sectorul constructiilor, al industriei grele sau exploatarii lemnului.
Consecintele crizei economice s-au reflectat atat in sectorul economic, cat si in cel social, prin conditii grele de munca si de trai ale oamenilor, care au recurs la greve.
Romania a resimtit din plin aceasta criza, cu toate ca in acea perioada industria era slab dezvoltata, principalul ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.