Cum se facea turismul scolar in strainatate, acum un secol. Scopul era unul educativ, de a cunoaste "tarile depozitare ale geniului latin"

Sursa: Adevarul
Vineri, 17 Iunie 2016, ora 04:12
30 citiri
Excursiile elevilor romani in strainatate nu reprezinta o moda a perioadei postdecembriste, ci astfel de evenimente in viata scolarilor erau initiate si in trecutul indepartat al tarii noastre. Cel putin la Focsani, in cel mai reprezentativ liceu al orasului, Unirea, a existat aceasta preocupare de a determina elevii sa cunoasca tarile Europei. La inceputul secolului trecut, profesorii prestigiosului liceu au luat initiativa organizarii unor deplasari cu elevii peste hotare, iar timp ce mai ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.