De ce a vrut ambasadorul lui Hitler sa se stabileasca in Romania dupa incheierea razboiului. Cu toate astea, Killinger s-a sinucis: "Am impuscat cerbul vietii mele"

Sursa: Adevarul
Vineri, 04 Septembrie 2015, ora 02:01
91 citiri
Localitatea Soveja, din Muntii Vrancei, a fost vizitata in anul 1941 de baronul Manfred von Killinger, trimis de Hitler ca ambasador la Bucuresti dupa infrangerea rebeliunii legionare de la 21- 23 ianuarie 1941.
Ambasadorul Germaniei, cunoscut ca un vanator pasionat, a fost insotit de maresalul Ion Antonescu, iar pe muntele Zboina el a impuscat unul dintre cei mai frumosi cerbi.
Coarnele sale s-au dovedit a fi, dupa clasificatia internationala, pe locul al II-lea in lume ca frumusete. Pentru ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.