Degringolada totala in PSD Vrancea: nimeni nu vrea sa fie primar de Focsani. Cristi Misaila si Raluca Dan sunt ultimele nume aruncate pe "piata politica".

Luni, 18 Aprilie 2016, ora 13:01
63 citiri
FOTO: ARHIVA. Partidul Social Democrat, filiala Vrancea, are mari probleme in a gasi un candidat rezonabil pentru Primaria Focsani, dupa ce Decebal Bacinschi l-a anuntat pe Oprisan ca nu va mai candida, din cauza problemelor de sanatate.

Desi pana la termenul limita pentru depunerea candidaturilor mai este doar o saptamana, PSD nu a anuntat cine va fi omul care va cere votul focsanenilor!

Recent, Oprisan a mai avut o ultima intrevedere cu Bacinschi, dar si cu Marius Iorga, de la UNPR, pe care ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.