Deputat PSD, turnator dovedit la Secu' si cu avere de invidiat, vrea pensie de lux de la Parlament: "Noi nu trebuie sa ne facem agenda dupa cum vrea presa"

Sursa: Adevarul
Marti, 21 Aprilie 2015, ora 15:03
66 citiri
Proiectul de lege privind pensiile speciale pentru parlamentari, depus in Parlament saptamana trecuta, are printre semnatari si persoane controversate, dar cu avere pe masura.
Unul dintre cei 255 de demnitari care isi doreste o pensie speciala de la stat este si deputatul PSD de Vrancea, Ciprian Nica, vicepresedinte al Comisiei Juridice din Camera Deputatilor.
Aflat la al doilea mandat de parlamentar, deputatul de Focsani Ciprian Nica este de profesie notar public, reusind sa-si asigure ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.