Diaconul Sorin Mihalache, licentiat in matematica si teologie ortodoxa, vine la Focsani sa vorbeasca despre "Viata spirituala in fata provocarilor lumii moderne"

Vineri, 27 Noiembrie 2015, ora 13:01
242 citiri
Asociatia Parinti pentru Ora de Religie Vrancea va organiza un eveniment deosebit vineri, 4 decembrie, de la orele 18.00, la Ateneul "Mr. Gh. Pastia" din Focsani. APOR Vrancea il va avea ca invitat pe diaconul Sorin Mihalache care va sustine conferinta cu titlul "Viata spirituala in fata provocarilor lumii moderne".

Diaconul Sorin Adrian Mihalache este licentiat in matematica (Universitatea "Al. I. Cuza" din Iasi) si in teologie ortodoxa. Are studii de master in filosofie, psihologie, fizica ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.