Elevii de la scolile "N. Iorga" si Nr. 3 Focsani au aflat: "Ce simte un scriitor sau un cititor cand se aseaza in fata unei carti si incearca s-o descifreze"

Vineri, 16 Iunie 2017, ora 06:36
63 citiri
La centrul de documentare si informare al Scolii Gimnaziale "N. Iorga" Focsani a avut loc activitatea "Ce simte un scriitor sau un cititor cand se aseaza in fata unei carti si incearca s-o descifreze". Activitatea face parte din Proiectul educational de parteneriat "A fost odata ca niciodata ...copilaria", parteneriat incheiat de Scoala "N. Iorga" si Scoala Nr. 3.
La activitate au participat elevi din ambele scoli. Acestia au aflat ca atunci cand citim sau scriem trebuie sa ne folosim organele ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.


Monitorul de Vrancea