Europa se sesizeaza cu privire la grava incalcare a democratiei in Romania prin ignorarea celor trei milioane de romani. Roxana Stanciu: Nicio alta initiativa a cetatenilor europeni de pana acum NU a primit vreodata un sprijin atat de coplesitor

Luni, 09 Octombrie 2017, ora 10:01
48 citiri
Anul trecut, in mai, Coalitia pentru Familie a depus la Parlament cele 3 milioane de semnaturi pentru revizuirea Constitutiei. Formularea propusa pentru articolul 48 alin. 1 din Constitutie este: "Familia se intemeiaza pe casatoria liber consimtita intre un barbat si o femeie, pe egalitatea acestora si pe dreptul si indatorirea parintilor de a asigura cresterea, educatia si instruirea copiilor'". Actualul text al Constitutiei se refera la casatoria dintre soti.

Intr-un articol pentru ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.