Familia de vranceni care a supravietuit miraculos cutremurului din Italia. "Cadeau casele la vecini, urlau, strigau, nu se intelegea nimic"

Sursa: Adevarul
Luni, 29 August 2016, ora 15:51
24 citiri
Sotii Harabor si cei trei copii ai lor au scapat cu viata ca prin minune din cutremurul care a indoliat Italia. Acum locuiesc intr-o tabara de refugiati. Domnica si Mihai Harabor sunt doi vranceni din comuna Fitionesti care de mai multi ani au plecat in Italia la munca si s-au stabilit acolo.
Ei au trei copii, cel mai mic in varsta de doar o luna si isi faceau planuri de a ramane definitiv in peninsula. De curand, au facut un credit sa cumpere locuinta in care stateau, dar in urma cu o ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.