FOTO Cum arata bancnota de 200 de lei cu care un vrancean a vrut sa cumpere branza din targ. Acesta s-a ales si cu un"vernisaj" la politie

Sursa: Adevarul
Luni, 12 Martie 2018, ora 10:44
58 citiri
Aflat in targul din comuna Dumbraveni, un barbat a incercat sa cumpere branza si alte produse folosind bancnote xeroxate.
Un vrancean in varsta de 50 de ani este cercetat de politie pentru savarsirea infractiunilor de fals de moneda si tentativa de uz de fals dupa ce a incercat in targul de la Dumbraveni sa cumpere produse alimentare cu bancnote de 200 lei trase la xerox.
Daca ar fi fost doar xerocopiate, poate ca ar fi reusit sa dea lovitura, dar asupra bancnotelor in cauza el a intervenit cu ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.