FOTO Romanca aleasa consilier local intr-o localitate din Marea Britanie: "Au venit la usa mea sa-mi spuna ca au nevoie de un om tanar si intreprinzator"

Sursa: Adevarul
Luni, 11 Decembrie 2017, ora 12:55
75 citiri
Valerica Artene (44 de ani) este o romanca din Marasesti, judetul Vrancea, care traieste de 17 ani in Marea Britanie, intr-o localitate aflata la 18 kilometri distanta de Oxford. Romanca va depune zilele viitoare juramantul de consilier local in localitatea Cholsey, o comunitate cu aproape 4.000 de oameni din judetul Oxfordshire. Valerica, singura romanca din regiune cu cetatenie britanica, detine in sat o mica afacere, o frizerie unde lucreaza cot la cot cu ceilalti trei angajati ai ei, toti ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.