FOTO VIDEO Ambasadorul Romaniei in Italia, in mijlocul compatriotilor din Roma de sarbatorile pascale: "Unitatea este principiul care coaguleaza o comunitate"

Sursa: Adevarul
Miercuri, 04 Aprilie 2018, ora 13:12
65 citiri
Ambasadorul Romaniei in Italia, Excelenta Sa George Gabriel Bologan, a participat alaturi de enoriasii romani din diaspora italiana la ceremoniile religioase catolice si greco-catolice. Duminica trecuta, credinciosii de rit catolic au sarbatorit Pastele iar cei de rit ortodox si greco-catolic, Floriile. La slujba de Florii, de la biserica SS. Salvatore Alle Coppella, din Roma, ambasadorul a adresat un mesaj tuturor romanilor din Italia. Peste 100 de credinciosi romani ortodocsi si ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.