FOTO VIDEO Experienta inedita pentru 11 elevi din Vrancea. S-au pregatit cot la cot, timp de trei zile, cu militarii cercetasi

Sursa: Adevarul
Luni, 06 Iulie 2015, ora 13:14
49 citiri
Timp de trei zile, elevii au fost cercetasi voluntari si si-au imbogatit pregatirea de viata cu elemente, tactici si proceduri de supravietuire intr-o zona de lunca si la un curs de apa.
Ei au avut ca instructori cei mai buni militari si au dormit in corturi, cartierul general fiind ridicat in padurea de la Padureni, din Lunca Siretului.
Dupa o prima zi de acomodare si informare despre ce inseamna arma cercetasilor, elevii au invatat din tainele deplasarii dupa azimut si cu ajutorul busolei au ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.