FOTO VIDEO Proiectul genial facut de doi tineri pentru liceul la care au studiat. Toata lumea poate vizita la pas, virtual, interiorul institutiei de invatamant

Sursa: Adevarul
Joi, 22 Februarie 2018, ora 15:07
155 citiri
Pentru realizarea acestui proiect, cei doi absolventi ai Colegiului Unirea din Focsani s-au folosit de tehnologia 3D. Doi tineri, fosti absolventi ai Colegiului National "Unirea" din Focsani, au reusit sa faca o mare bucurie conducerii prestigioasei unitati de invatamant, dar si elevilor, profesorilor si celor care au invatat candva aici.
Cei doi tineri, Andra Hanta si Eduard Chitu, au reusit sa implementeze un proiect inedit, care dupa stiinta lor nu mai exista in alta scoala din Romania.
Cu ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.