FOTO VIDEO Specialistii Ministerului Agriculturii au descoperit produsele traditionale. "Mi-as dori ca Vrancea sa nu mai fie lacrima pe harta tarii"

Sursa: Adevarul
Miercuri, 19 Iulie 2017, ora 17:07
109 citiri
In cadrul intalnirii de lucru a specialistilor din Ministerul Agriculturii cu fermierii s-a discutat despre tot ce inseamna produse traditionale-segment de calitate si produs montan.
La intalnirea organizata de Directia Agricola Vrancea au participat fermieri din Vrancea si producatori de produse traditionale inca neomologate, potential beneficiari, marile firme producatoare de carne, mezeluri, branzeturi, iaurturi, panificatie si patiserie. Totodata, a fost organizata o expozitie pentru toate ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.