Gabriela Berta, tanara care vrea sa ajunga primar la Focsani pentru a schimba modul de lucru in administratie. Sloganul sau: "Stop si de la capat!"

Sursa: Adevarul
Miercuri, 04 Mai 2016, ora 12:42
191 citiri
Gabriela Berta este o tanara de 35 de ani, mama a doi copii, care la alegerile locale din 5 iunie candideaza la functia de primar al municipiului Focsani din partea unui partid nou, "Forta Moldova", formatiune infiintata recent si care exista doar in Vrancea.
Gabriela a lucrat 15 ani in Spania, unde detine si o proprietate, iar in urma cu doi ani a revenit in tara, pentru a se ocupa de administrarea unui restaurant si a unei cafenele la Focsani. Nu a facut politica niciodata, dar in cei doi ani ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.