GAFA ministeriala (I). In martie 2015 MEN cerea demiterea directoarei Lauriana Ailincutei de la Pedagogic, iar in august 2017 acelasi minister o numeste "general" peste invatamintul vrancean.

Luni, 16 Octombrie 2017, ora 19:02
59 citiri
Profesorul Dorin Cristea se pregateste sa revina in fruntea Inspectoratului Scolar Judetean Vrancea, dupa aproape doua luni in care Lauriana Ailincutei (foto) s-a aflat in fruntea ISJ. Cristea a castigat procesul de la Curtea de Apel Galati, iar decizia instantei este executorie.

Ca urmare a unei decizii politice luata de PSD in august 2017, Lauriana Ailincutei, consilier local PSD, s-a "bucurat" de functie foarte putin si are sanse minime sa revina ca inspector scolar general al ISJ, in ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.