GALERIE FOTO : Deschiderea expozitiei concursului interjudetean "Cunoasterea si promovarea obiceiurilor si traditiilor romanesti"

Joi, 25 Mai 2017, ora 06:35
94 citiri
Scoala Gimnaziala "Nicolae Iorga" Focsani are placerea de a va anunta ca, incepand cu data de 19 mai 2016, s-a deschis expozitia concursului interjudetean "Cunoasterea si promovarea obiceiurilor si traditiilor romanesti". Expozitia cu lucrarile concursului este gazduita, ca si in anii anteriori, de Muzeul Unirii din Focsani, pentru doua saptamani.
Aici se afla expuse lucrarile premiate ale prescolarilor si elevilor de ciclu primar si gimnazial din unitatile de invatamant din Vrancea si din alte ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.


Monitorul de Vrancea