GALERIE FOTO : O mama face un apel disperat la solidaritate! Fetita ei, bolnava de amiotrofie spinala, are nevoie de ajutor!

Luni, 16 Ianuarie 2017, ora 07:51
191 citiri
N-a implinit inca patru anisori, dar stie deja ca nu este la fel ca ceilalti copii. Iar mamei sale, Camelia Ivan, in varsta de 29 de ani, din Vidra, i se rupe inima atunci cand trebuie sa-i raspunda fetitei sale la toate intrebarile: De ce ea, Anastasia, nu poate sa mearga si ceilalti copii pot. De ce ea, Anastasia, trebuie sa poarte corset si orteze iar restul picilor nu... De ce ea, Anastasia, trebuie sa faca zeci si sute si mii peste mii de ore de kinetoterapie si multe alte tratamente in ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.


Monitorul de Vrancea