Ion Stefan: "Misaila inventeaza o noua taxa pe capul fiecarui focsanean, platita de la bebelusul de un an pana la bunicul de 90 de ani, cate 72 de lei pe an"

Luni, 20 Noiembrie 2017, ora 19:05
63 citiri
Primarul Cristi Misaila vrea sa ia pielea de pe focsaneni si inventeaza noi biruri apasatoare pe seama cetatenilor acestui municipiu, dar si a agentilor economici! Noua gaselnita a primarului care nu a facut nimic altceva in oras decat sa isi angajeze rudele si pe lipitorii de afise de la PSD prin Primarie, este taxa de habitat, impozit pe care-l vrea aplicat din 2018 fiecarui cetatean, de la bebelusul de un an si pana la bunicul de 90 de ani, sub pretextul ca asa vom avea curatenie pe strazi, ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.