IPS Parinte Ciprian, arhiepiscop al Buzaului si Vrancei: "Mirean este tot crestinul botezat si insemnat la Botez cu Sfantul si Marele Mir"

Joi, 22 Octombrie 2015, ora 10:02
57 citiri
Aseara, in orasul nostru, a avut loc un eveniment de importanta deopotriva duhovniceasca si culturala, eveniment organizat de Asociatia Parinti pentru Ora de Religie Vrancea. Inaltpreasfintitul Parinte Ciprian, arhiepiscop al Buzaului si Vrancei, a deschis sesiunea de toamna a conferintelor APOR Vrancea.

In primavara anului acesta, Asociatia Parinti pentru Ora de Religie Vrancea a organizat o serie de conferinte sustinute de invitati de exceptie, cum ar fi arhimandritul Ambrozie Iurasov, ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.