Judecatoarea care a intrebat o colega daca intretine relatii sexuale cu un avocat recidiveaza. CSM verifica daca a avut "atitudine nedemna fata de colegi"

Sursa: Adevarul
Duminica, 24 Iulie 2016, ora 13:25
95 citiri
Judecatoarea Daniela Cimpoieru, presedintele Judecatoriei Panciu, se afla din nou in centrul unui scandal, fiind verificata a doua oara de Inspectia Judiciara din cadrul CSM pentru ca s-a adresat urat unui avocat. Reprezentantii Inspectiei Judiciare din cadrul Consiliului Suprem al Magistraturii s-au aflat saptamana trecuta in control la Judecatoria Panciu, unde au verificat o sesizare a unui avocat local, care reclama ca Daniela Cimpoieru, presedintele instantei, are un comportament nedemn de ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.