Liberalii il tin cu forta primar pe Decebal Bacinschi. Ei au boicotat sedinta de constituire a consiliului local pentru ca nu il recunosc de primar pe Cristi Misaila

Sursa: Adevarul
Sambata, 25 Iunie 2016, ora 14:52
72 citiri
Astazi, ar fi trebuit sa fie validat noul consiliu local Focsani, rezultat in urma alegerilor locale din 5 iunie, dar si noul primar al municipiului Focsani, Cristi Misaila.
S-au prezentat la sedinta consilierii PSD, UNPR si ALDE, alesul independent Emanuel Gongu, dar au lipsit in schimb, cei opt alesi liberali.
Neoficial, absenta liberalilor s-a datorat lipsei din tara a celui care a candidat la Primaria Focsani, Ion Stefan, care a preferat vacanta peste hotare in locul sedintei. Intrucat nu ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.