Listele PNL, respectiv PSD pentru parlamentare. Oprisan nu vrea sa-l infrunte pe Catalin Toma, la alegerile din 11 decembrie.

Luni, 24 Octombrie 2016, ora 16:02
95 citiri
Marian Oprisan, presedintele CJ Vrancea, a anuntat astazi ca nu va candida la alegerile parlamentare din 11 decembrie, nici pentru Senat, nici pentru Camera deputatilor. La Senat, presedintele PNL Vrancea, Catalin Toma, se afla pe prima pozitie, si a anuntat recent ca-l asteapta pe Oprisan pentru a se prezenta in fata electoratului, fiecare cu proiectele sale. Duelul liderilor principalelor partide politice din Vrancea nu va mai avea loc, asadar, din cauza neprezentarii lui Oprisan, acesta ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.