NOAPTEA, CA HOEsII? Cum s-au schimbat punctajele seara tarziu, la Olimpiada de Limba Romana pe Vrancea! Sau... cum sa te califici la nationala in baza numelui de familie?

Luni, 27 Februarie 2017, ora 10:02
176 citiri
Sambata, 25 februarie 2017, la Scoala Gimnaziala "Ion Basgan" din Focsani a avut loc Olimpiada la Limba si Literatura Romana, faza judeteana.

Frumos, s-ar zice... Uite ca inca mai sunt copii valorosi care mai gasesc ragaz sa lupte cu tentatiile lumii contemporane si sa culeaga din desuetele carti valori pe care, mai apoi, sa le semene intre semeni! Cat or mai fi... Pentru ca daca lucrurile vor continua in stilul in care se intampla de ceva vreme incoace la aceasta disciplina atunci cand vine ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.