Noua lege a vanatorii, contestata la Klaus Iohannis. Liderul PSD Catalin Vrabie le reproseaza colegilor de partid care au facut legea ca traiesc in trecut

Sursa: Adevarul
Miercuri, 04 Martie 2015, ora 17:30
78 citiri
Deputatii au adoptat la sfarsitul lunii trecute un proiect privind modificarea Legii vanatorii, care se afla deja in posesia presedintelui Klaus Iohannis pentru promulgare.
Poate cea mai contestata modificare adusa acestei legi se refera la permiterea vanatorii pe terenurile private, fara acordul proprietarilor, precum si prelungirea perioadei de vanatoare pentru anumite specii de vanat.
Unul dintre contestatarii legii este chiar liderul PSD de Vrancea, Catalin Vrabie, presedinte al fondului ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.