O bursa de studii va purta numele uneia dintre victimele de la "Colectiv". ADC Romania ofera 500 de euro, in memoria lui Ionut Popescu, celui mai bun student

Sursa: Adevarul
Miercuri, 18 Noiembrie 2015, ora 17:36
80 citiri
ADC Romania a decis sa infiinteze bursa Ionut Popescu", in amintirea tanarului focsanean, art director si fotograf, care si-a pierdut viata in urma incendiului de la Colectiv.
Potrivit site-ului iqads.ro, bursa va fi in valoare de 500 de euro si va fi oferita cursantului Scolii de Creativitate ADC*RO care se va situa pe primul loc la finalul scolii.
"Ionut Popescu a fost Art Director "cu o viteza in plus", spune Teodor Cucu, Creative Director & Managing Partner TheCell . A lucrat in publicitate ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.