O femeie de serviciu a lovit un elev cu o NUIA; directorul unui liceu AMENINEsA ziaristii cu "retragerea dreptului de a mai profesa in domeniu"

Vineri, 13 Aprilie 2018, ora 06:38
169 citiri
Un elev de 11 ani, de la Liceul Tehnologic Alexandru Ioan Cuza Panciu, sustine ca ar fi fost batut de o femeie de serviciu, in timp ce se afla in unitatea de invatamant. Parintii acestuia au depus plangere la Politia Panciu, urmand sa se faca verificari pentru a se stabili daca cele reclamate s-au intamplat sau nu. "Politistii din cadrul Politiei Orasului Panciu au fost sesizati cu privire la faptul ca un minor de 11 ani ar fi fost agresat fizic in incinta unei unitati scolare din localitate. ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.


Monitorul de Vrancea