PNL Vrancea cere autoritatilor competente sa ancheteze modul in care s-au derulat licitatiile si contractele de Revelion, Festivalul Bachus si Zilele municipiului Focsani.

Joi, 12 Ianuarie 2017, ora 13:04
67 citiri
Partidul National Liberal Filiala Vrancea solicita institutiilor abilitate sa verifice modul in care s-au licitat, alocat si cheltuit sumele de bani pentru evenimentele organizate de administratia publica locala si judeteana vranceana in anul 2016.

Zilele municipiului Focsani, Festivalul Bachus si Revelionul 2016-2017 au beneficiat de sume uriase de la bugetul local si judetean, sume mai mari decat cele din anii precedenti, in conditii care lasa loc interpretarilor.

Conform informatiilor ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.