Postolache, Balas si Ghinescu, in conferinta de presa. "Oprisan a facut Vrancea SRL, iar Partidul Comunist activeaza ilegal in Vrancea". Balas: "Un copil nascut la Slobozia Bradului nu are nici o sansa in viata!"

Luni, 26 Noiembrie 2012, ora 14:37
309 citiri
La aceasta ora, presedintele interimar al PDL Vrancea, Gabriel Postolache, sustine o conferinta de presa. La eveniment sunt prezenti si Codrut Balas si Eugen Ghinescu, candidati pentru Senat, respectiv Camera deputatilor.

Declaratii:

Gabriel Postolache: "Oprisan aplica din 4 in 4 ani o cersetorie de voturi. Electoratul este obstructionat sa afle despre candidat. I-am adresat o scrisoare deschisa lui Marian Oprisan. Referindu-ma strict la Mitrea si Dumitrescu pot spune ca nu le pasa de ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.