Presedintele Comisiei de Agricultura din Camera Deputatilor, semnal grav catre Guvern: "Peste sase luni combinatele de porci dispar daca nu se reduce TVA"

Sursa: Adevarul
Joi, 26 Februarie 2015, ora 14:04
62 citiri
Deputatul PNL de Vrancea, Nini Sapunaru, care este presedintele Comisiei de Agricultura din Camera Deputatilor, cere de urgenta Guvernului reducerea TVA la carne la 9%, in caz contrar in jumatatea de an piata dispare.
Acesta a avut o intalnire cu reprezentantii din aceasta ramura, care spun ca au o concurenta foarte dura, mai ales in sectorul de crestere a porcinelor.
La carnea de porc, Romania produce doar 30% din necesarul alimentar, restul provenind din import si exista o presiune foarte ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.