Primarul Cristi Misaila face publice numerele de telefon ale consilierilor PNL - PMP si le cere focsanenilor sa "ia ATITUDINE"; altfel, fiecare vom plati 668 euro!

Vineri, 08 Decembrie 2017, ora 06:39
331 citiri
Primarul Cristi Misaila a inceput o campanie de informare a cetatenilor prin care cere sprijinul focsanenilor pentru proiectul de modernizare cu fonduri europene a sistemului de termoficare din cartierul Bahne. Pliantul a fost distribuit si pe retelele de socializare pentru ca focsanenii sa stie cum voteaza consilierii PNL-PMP in Consiliul Local Focsani. "Atunci cand interesele politice primeaza, intreaga comunitate pierde. Este de datoria noastra, a tuturor focsanenilor, sa-i oprim pe cei ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.


Monitorul de Vrancea