Reguli de circulatie noi pe E85, la Golesti. Pentru preintampinarea accidentelor, s-au montat parapeti si se circula cu 30 de km/h

Sursa: Adevarul
Luni, 10 Iulie 2017, ora 17:41
149 citiri
Parapetii au fost montati chiar astazi, dupa ce s-a inregistrat un nou accident in zona soldat cu victime. Intersectia este lipsita de vizibilitate. Una dintre cele mai periculoase intersectie de pe E85 este cea de la Golesti, de langa sediul Primariei.
Acolo au avut loc grave accidente de circulatie, soldate cu morti si raniti, ultimul dintre ele chiar in aceasta dimineata.
Din aceasta cauya, Politia rutiera a gasit o solutie provizorie si a impus restrictii de viteza, fiind montati si ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.