Saltat eronat de politie, umilit, incatusat si lovit cu genunchii in gura pe strada: "Nici macar nu mi-au spus pentru ce sunt anchetat"

Sursa: Adevarul
Marti, 10 Februarie 2015, ora 21:28
57 citiri
In cautarea barbatului care a provocat jaful de la banca, oamenii legii au produs astazi o confuzie impardonabila, in urma careia un alt barbat, asistent medical la Ambulanta, a fost incatusat, lovit si dus "pe sus" pentru cercetatri la politie. Ulterior, dupa ce s-a constatat eroarea, barbatul a fost eliberat.
"Locuiesc la Dumbraveni si eram in oras sa platesc niste taxe la Primarie, pentru eliberarea unui cazier. In fata IPJ Focsani, vizavi de Casa Armatei, un agent de politie s-a pus in fata ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.