Spatiul verde de langa Teatru, salvat de la distrugere. Consilierii UNPR au votat alaturi de opozitie, spre stupefactia colegilor de alianta din PSD

Sursa: Adevarul
Joi, 18 Decembrie 2014, ora 18:32
57 citiri
Alesii UNPR au refuzat sa voteze alaturi de cei ai PSD intr-un proiect de hotarare care prevedea distrugerea unui spatiu verde, pentru a face loc unei cladiri de birouri.
Viceprimarul UNPR Marius Iorga a spus ca grupul pe care il conduce nu este de acord cu proiectul, lasandu-i in offside pe pesedisti, care nu se asteptau la aceasta abordare din partea colegilor de coalitie.
Chiar daca au incercat sa explice ca acea constructie are toate avizele necesare si ca exista o decizie a instantei ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.