Tanarul Florin Alexnadru Lazaroiu din Dumitresti care a murit in cumplitul accident rutier la Hanul Morii dorea sa scape de masina care i-a adus sfarsitul!

Luni, 21 Mai 2018, ora 17:05
115 citiri
Sfarsit tragic pentru un tanar de 24 de ani, din judetul Vrancea. Duminica dimineata, in jurul orei 8:00, acesta conducea un autoturism cu volanul pe partea dreapta, pe Drumul National 2 A, dinspre Constanta spre Harsova, iar la intersectia din zona Hanul Morii, a intrat in coliziune cu un autobuz care efectua curse regulate Constanta - Brasov si care oprise la trecerea de pietoni. In urma impactului, baiatul de 24 de ani a murit pe loc, iar prietena sa, o adolescenta de 17 ani, a fost ranita. ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.