Temele pentru acasa, reglementate prin ordin de ministru. "Din cauza temelor, foarte multi copii spun ca nu le place scoala"

Miercuri, 04 Ianuarie 2017, ora 06:38
105 citiri
"Timpul necesar realizarii temelor pentru acasa pentru un elev este de cel mult 2 ore insumand toate disciplinele, in asa fel incat media zilnica a pregatirii elevului, in clasa si in afara ei, sa se incadreze in 5-8 ore zilnic. (...) La clasa pregatitoare nu se vor da teme pentru acasa. (...) In perioada vacantelor, de regula, nu se vor da teme pentru acasa elevilor din invatamantul primar si gimnazial", se arata in Ordinul ministrului Educatiei Nationale si Cercetarii Stiintifice nr. 5.893/28. ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.


Monitorul de Vrancea