ULTIMA ORA: "Perchezitii abuzive in stil securist ale Corpului de Control al primarului PSD Cristi Misaila. Ancheta si control cu Politia Locala la locuinta consilierului local PNL Ana Maria Dimitriu, dupa criticile aduse primarului "Taxaila"".

Miercuri, 29 Noiembrie 2017, ora 23:02
93 citiri
Fapte incredibile petrecute astazi la locuinta unui consilier local care a avut curajul sa-l critice pe primarul Cristi Misaila, pentru ca la doar o zi sa se trezeasca acasa cu Corpul de Control al edilului si cu Politia Locala. Iata comunicatul integral primit la redactie:

"Perchezitii abuzive in stil securist ale Corpului de Control al primarului PSD Cristi Misaila. Ancheta si control cu Politia Locala la locuinta consilierului local PNL Ana Maria Dimitriu (foto dreapta), dupa criticile ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.