Un preot din Vrancea a primit mustrare grava pentru ca facea trafic cu locuri de veci. Parintele Vatra este mutat de la Focsani la Garoafa (sat Faurei) pentru ca i s-a gasit o factura ce nu apartinea Arhiepiscopiei?

Marti, 16 Septembrie 2014, ora 06:36
598 citiri
Dezvaluirile enoriasilor afectati, intr-un fel sau altul, de ultimele evenimente de la Biserica Sf. Andrei din Focsani continua. Oamenii au prins curaj sa vorbeasca si sa prezinte aspecte mai putin stiute din viata parohiilor din Vrancea.

Astfel, conform informatiilor obtinute in premiera de reporterii Vrancea Media, unul din preotii din judet a fost sanctionat cu mustrare grava, pentru ca a incercat sa faca trafic cu locuri de veci, starnind nemultumirea enoriasilor. Acest lucru s-a ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.