Update DIICOT face perchezitii in Vrancea, la falsificatorii de retete medicale. Ancheta se desfasoara si la Penitenciarul Focsani

Sursa: Adevarul
Luni, 21 Septembrie 2015, ora 07:47
103 citiri
UPDATE: Potrivit Realitatea TV, ancheta procuroriilor DIICOT se desfasoara si la Penitenciarul Focsani, acolo unde este incarcerat braileanul Titi Sgircitu, carea a infiintat retaua de farmacii Ahmeya Pharm.
Vizat de ancheta este si seful Penitenciarului Focsani, care l-ar fi ajutat pe Sgircitu sa fie transferat de la Braila la Focsani.
Ancheta procurorilor DIICOT se desfasoara in mai multe locatii, avand loc 59 de perchezitii pe raza municipiului Bucuresti si a judetelor Braila, Constanta si ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.