UPDATE: Tanarul de 29 de ani care a murit in accidentul produs in localitatea Cimpuri era din comuna Soveja si era militar la unitatea din localitate.

Joi, 21 Mai 2015, ora 19:00
101 citiri
UPDATE: Tanarul a carui viata a fost curmata in urma evenimentului rutier se numea Daniel Catalin Gheorghe. El se afla la volanul unui autoturism marca Renault. La un moment dat, in fata sa a iesit un cal pe care tanarul nu a putut sa-l evite. In urma impactului cu animalul, masina in care se aflau militarul si un prieten de-al sau s-a rasturnat in santul din partea stanga a sensului sau de mers. Soferul de 29 de ani a murit pe loc in timp ce Danut Toma, de 38 de ani, pasager in masina pe care ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.