USR Vrancea nu vede cu ochi buni numirea lui Ion Stefan la Dezvoltare: "Un domn care nu a iesit primar va fi seful primarilor din tara"

Marti, 05 Noiembrie 2019, ora 19:03
44 citiri
Reprezentantii USR Vrancea au sustinut o conferinta de presa in care s-au aratat reticenti in capacitatile de conducere a proaspatului ministru de la Dezvoltare, Ion Stefan. Vicepresedintele USR Vrancea, Dan Nichita a spus ca are o temere fata de pozitia pe care o ocupa liberalul vrancean: "Adica, un domn care nu a iesit primar va fi seful primarilor din tara, cel putin la nivelul controlului bugetar si al fondurilor care se indreapta spre primarii", a spus vicepresedintele USR. Nichita a mai ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.