Victima lui Alexandru Epure ramane la Terapie Intensiva. Fiul patronului de la Moripan este cercetat pentru fuga de la locul accidentului si vatamare corporala din culpa

Marti, 28 Iulie 2015, ora 10:02
88 citiri
Alexandru Epure (Foto: FACEBOOK), fiul patronului de la Moripan Jaristea, Nicusor Epure, este cercetat de politisti pentru ca a fugit de la locul faptei, dupa ce l-a accidentat grav pe un batran de 83 de ani din Racoasa. La iesirea din localitate, catre Varnita, Alexandru, aflat la volanul unei masini Toyota Avensis, l-a acrosat pe Alexandru R., aflat pe marginea unui podet. Batranul a cazut in sant si s-a lovit la cap, fiind ulterior transportat la Terapie Intensiva.

Soferul si-a continuat ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.