VIDEO. Accident MORTAL la Pufesti, pe E 85. Cosmin Postolache, un politist de doar 23 de ani, a murit dupa o depasire riscanta.

Miercuri, 25 Noiembrie 2015, ora 19:01
397 citiri
Astazi s-a produs un nou accident mortal pe drumul european 85, la Pufesti, in urma caruia un tanar politist de 23 de ani a decedat. Agentul Cosmin Postolache se afla la volanul unui autoturism cand, din cauza unei depasiri riscante, a intrat intr-o autocisterna si de acolo a ajuns in sant.

Agentul Cosmin Postolache lucra in cadrul postului de politie comunal Pufesti de circa un an, dupa ce absolvise Scoala de Politie de la Cimpina. De dimineata participase la o sedinta la Adjud, desi se afla ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.