VIDEO. Am aflat de unde a avut mama lui Oprisan bani sa-si construiasca o casa imensa la Bolotesti :) "Am avut 1,5 milioane de marci germane si i le-am dat mamei mele"

Joi, 29 Ianuarie 2015, ora 13:04
197 citiri
Marian Oprisan a motivat, indirect, aseara la Realitatea TV, de unde a avut mama lui bani sa construiasca imensa casa de la Bolotesti (km 25). Desi atunci cand ziaristii l-au intrebat despre subiect Oprisan s-a suparat spunand sa nu se lege nimeni de familia lui, iata ca aseara baronul insusi a facut referire la mama sa si la faptul ca i-ar fi dat 1,5 milioane de marci, bani pe care i-ar fi facut el personal "din prima societate pe actiuni cu capital privat din Romania", dupa cum s-a exprimat ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.